Požiar rodinného domu v Poprade. Požiar auta v obci Malcov

10.10.2010 Celý región

Požiar rodinného domu v Poprade: V jednom z rodinných domov v Poprade došlo včera popoludní z doposiaľ nezistených príčin k požiaru.
Pri hasení požiaru našli hasiči na zemi v miestnosti chodbičky pred kuchyňou mŕtveho 84 ročného majiteľa domu. Obhliadkou miesta nebolo zistené úmyselné založenie ohňa, pričom podľa predbežného vyjadrenia hasičov vznikol požiar v kuchyni po manipulácii s otvoreným ohňom, pravdepodobne pri fajčení nebohého. Lekár u mŕtveho muža konštatoval popáleniny 3-4 stupňa na 73 %
povrchu tela. Presná príčina smrti bude stanovená po vykonaní pitvy. Hmotná škoda vzniknutá požiarom bola odhadnutá na 20 000, -Eur. Prípad vyšetruje popradský policajný vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci pre prečin všeobecného ohrozenia.

Požiar auta v obci Malcov:
Policajti z Kurova vyšetrujú požiar osobného auta, ktorý sa stal včera
v obci Malcov, okr. Bardejov. V noci z piatku na sobotu začalo z doposiaľ nezistených príčin horieť auto Kia Ceed, ktoré bolo zaparkované na dvore jedného z rodinných domov. Taktiež došlo k rozbitiu okna rodinného domu pri horiacom aute. Celková škoda bola vyčíslená na 8 370. - EURO. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania cudzej veci a prečin porušovania domovej slobody.
Daniel Džobanik
KRPZ Prešov.
 

Vyberte región